Presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban a declarat ca decizia de neincepere a urmaririi penale in cazul Atanasiu, devenita ieri definitiva, demonstreaza ca Justitia "incepe sa functioneze", sustinand ca suspendarea ministrului Apararii din functie a
Presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban a declarat ca decizia de neincepere a urmaririi penale in cazul Atanasiu, devenita ieri definitiva, demonstreaza ca Justitia "incepe sa functioneze", sustinand ca suspendarea ministrului Apararii din functie a fost o greseala. "Salut faptul ca a ramas definitiva rezolutia de neincepere a urmaririi penale impotriva fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu.
Faptul ca aceasta decizie a ramas definitiva demonstreaza ca, in Romania, Justitia a inceput sa functioneze si ca presiunile politice, indiferent din ce zona vin, nu au efect asupra activitatii Parchetelor militare si asupra noului procuror general", a declarat Orban. El a insistat ca presedintele Basescu a luat o decizie "gresita" cand l-a suspendat din functie pe Teodor Atanasiu. "Atat comisia prezidentiala, numita de presedintele Basescu, care a cercetat extrem de sumar speta si care s-a pronuntat foarte rapid, cat si decizia presedintelui Traian Basescu de suspendare a ministrului Atanasiu au fost niste decizii gresite", a spus liderul PNL Bucuresti. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.