GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 12-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost rezerva pentru Alemannia Aachen, care a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Nurnberg. "Reghe" a intrat pe teren in minutul 69, in locul lui M. Lehmann.
SPANIA, Primera Division, etapa a 10-a * GABRIEL TAMAS si LAURENTIU ROSU au fost titulari pentru Celta Vigo, respectiv Recreativo Huelva, in duelul incheiat cu victoria ultimei echipe, cu 2-1. Nici unul dintre romani nu a terminat meciul pe teren: Rosu a fost schimbat la pauza cu Uche, iar Tamas a fost eliminat in minutul 85, cand a primit al doilea cartonas galben * COSMIN CONTRA nu a fost inclus in lotul lui Getafe, 1-0 pe teren propriu cu Mallorca.
BULGARIA, prima liga, etapa a 13-a * EUGEN TRICA (foto) a marcat din penalty pentru TSKA Sofia, care a castigat cu 2-0 meciul jucat acasa cu Marek Dupnita. Mijlocasul roman a fost titular, ca si FLORETIN PETRE, si a transformat o lovitura de la 11 metri in minutul 52, stabilind scorul final, pentru ca in minutul 69 sa-i cedeze locul lui ALEXANDRU PITURCA.
GERMANIA, 2. Bundesliga, etapa a 12-a * IULIAN FILIPESCU a fost integralist pentru MSV Duisburg, care a trecut cu 3-0, acasa, de Augsburg. Tot la gazde, MIHAI TARARACHE a lipsit, el fiind suspendat. (B.G.)