Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, la Focsani, ca ar trebui gasite alte surse de finantare decat cele bugetare pentru constructia de autostrazi, cum ar fi fondurile europene si a cerut introducerea unei taxe de autostrada, tr
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, la Focsani, ca ar trebui gasite alte surse de finantare decat cele bugetare pentru constructia de autostrazi, cum ar fi fondurile europene si a cerut introducerea unei taxe de autostrada, transmite corespondentul Mediafax. "Exista programe prin care pot fi accesati banii europeni pentru constructia de autostrazi, ceea ce vom face in anii urmatori. De asemenea, eu cred in necesitatea introducerii la un moment dat a taxei de autostrada, care se poate constitui intr-un fond de intretinere a autostrazii respective", a precizat Berceanu.
Potrivit ministrului Transporturilor, cea mai buna solutie pentru modernizarea drumurilor nationale o reprezinta finantarea lucrarilor de la bugetul de stat. "Eu cred ca cea mai buna solutie ar fi ca banii de la buget sa-i folosim pentru modernizarea drumurilor nationale. Probleme cu drumurile nationale nu sunt numai intr-un judet, ci in toate judetele din Romania", a spus Berceanu.(C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.