Tenul gras nu are nevoie de hidratare? Fals. Paradoxal, uneori, tenul gras are nevoie de mai multa hidratare decat cel uscat. Indepartand excesul de grasime distrugem pelicula protectoare de la suprafata pielii. Lotiunile cu alcool, peeling-ul si
Tenul gras nu are nevoie de hidratare? Fals. Paradoxal, uneori, tenul gras are nevoie de mai multa hidratare decat cel uscat. Indepartand excesul de grasime distrugem pelicula protectoare de la suprafata pielii. Lotiunile cu alcool, peeling-ul si alte produse de curatare destinate tenului gras il usuca, de aceea are nevoie de hidratare suplimentara.
Alcoolul inlatura stresul? Adevarat. In cantitati mici, alcoolul inlatura tensiunea nervoasa si ne ajuta sa ne relaxam. Majoritatea oamenilor insa incearca sa
scape de stres consumand o
cantitate mare de alcool. In asemenea situatii, alcoolul nu
mai este benefic, senzatia de oboseala creste, favorizand chiar aparitia depresiei.
Mierea stimuleaza activitatea muschiului cardiac? Adevarat. Datorita zaharurilor direct asimilabile - glucoza si fructoza - , mierea stimuleaza activitatea cardiaca. De multe ori, in cazul palpitatiilor, cand simtim ca ne inteapa inima, o lingurita cu miere si o jumatate de pahar cu apa ne ajuta sa ne linistim.
Unele medicamente favorizeaza cresterea nivelului colesterolului in sange? Adevarat. S-a demonstrat ca administrarea unor medicamente pentru tratarea hipertensiunii arteriale - betablocantele, diureticele - si folosirea unor contraceptive orale pot ridica nivelul colesterolului in sange.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.