Tarifele percepute de Orange Romania la serviciile furnizate clientilor vor fi denominate, din 8 ianuarie 2007, in euro in loc de dolari, la cursurile anuntate de Banca Nationala a Romaniei, au anuntat, ieri, reprezentantii operatorului de telefonie
Tarifele percepute de Orange Romania la serviciile furnizate clientilor vor fi denominate, din 8 ianuarie 2007, in euro in loc de dolari, la cursurile anuntate de Banca Nationala a Romaniei, au anuntat, ieri, reprezentantii operatorului de telefonie mobila, citati de Mediafax. Facturile emise dupa aceasta data vor fi calculate pe baza noilor tarife in euro si vor fi exprimate in lei la cursul de schimb din data emiterii facturii. „Decizia schimbarii imonedei de referinta este in concordanta cu apropiata aderare a Romaniei la UE“, a declarat directorul general al companiei, Richard Moat. Trecerea tarifelor la moneda europeana va necesita cheltuieli de 100.000-200.000 euro, au spus reprezentantii companiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.