Rapid s-a calificat miercuri seara in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins la Ploiesti, cu 1-0 (1-0), pe Universitatea Craiova, in "optimile" competitiei. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 34, de Badoi: lovitura lib
Rapid s-a calificat miercuri seara in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins la Ploiesti, cu 1-0 (1-0), pe Universitatea Craiova, in "optimile" competitiei. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 34, de Badoi: lovitura libera din lateral stanga, sut la coltul lung, mingea a lovit transversala si bara din stanga lui Bornescu, inainte de a intra in poarta). Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a declarat ca Rapid putea castiga cu 5-0, apreciind ca partida a devenit tensionata pe final din cauza ratarilor. "Un meci pe care l-am controlat si pe care puteam sa-l castigam cu 5-0, dar din cauza ratarilor foarte mari a fost tensionat pe final. Cred ca este o victorie incontestabila, cu o echipa care a tratat cu foarte mare seriozitate adversarul. Ne dorim foarte mult sa repetam performanta de anul trecut, cand am castigat trofeul", a spus R. Lucescu, dupa meci. Portarul Danut Coman a precizat ca Rapid a ratat mult, dar ca important este rezultatul. "Atata timp cat am castigat, cred ca toata lumea este multumita. Calificarea a contat. Jucam la fel de bine si asta cred ca-i multumeste pe toti", a spus D. Coman. La randul sau, Ionut Rada, fost component al Craiovei, a declarat: "Cu un ochi rad, cu unul plang. Sunt la Rapid si trebuie sa-mi fac meseria. Ma bucur ca am castigat si ne-am calificat mai departe. Sa speram ca vom reusi sa ne pastram trofeul, iar in campionat sa castigam toate meciurile ramase". De partea cealalta, antrenorul Universitatii, Stefan Stoica, a pus infrangerea pe seama lipsei de experienta a jucatorilor sai. "Infrangerile sunt dureroase, dar am pierdut in fata une echipe mai experimentate. Universitatea are foarte multi jucatori buni, dar ne lipseste experienta. Ne-a ramas sa luptam in campionat si poate ca este mai bine. Nu avem inca o experienta care sa ne permita sa luptam pe doua fronturi", a declarat St. Stoica. Lucian Parvu considera ca Rapid s-a calificat datorita unui gol "norocos". "Echipa a facut un joc bun si sper sa o tinem tot asa, si ca in campionat sa facem jocuri la fel de bune si sa castigam", a spus Parvu, in timp ce Robert Saceanu a subliniat ca oltenii trebuie sa se concentreze asupra campionatului, pentru a nu avea probleme si in Liga I. Din pacate, Craiova l-a pierdut la acest meci pe Dorel Stoica, ce a suferit o ruptura musculara. "Are ruptura musculara, avea probleme de doua-trei saptamani. Am fortat cu el in ultimele jocuri si poate am gresit si eu", a explicat St. Stoica. Un alt fundas al Universitatii, Gargalie, a parasit terenul accidentat in minutul 62. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.