conditii, elevii sai nu au avut prea mari probleme in a obtine victoria. "Alb-visinii" au deschis scorul in minutul 34, prin Badoi, care a executat superb o lovitura libera de la 20 de metri, lateral stanga, mingea ducandu-se in vinclu. Trei minute m
conditii, elevii sai nu au avut prea mari probleme in a obtine victoria. "Alb-visinii" au deschis scorul in minutul 34, prin Badoi, care a executat superb o lovitura libera de la 20 de metri, lateral stanga, mingea ducandu-se in vinclu. Trei minute mai tarziu, Moldovan a scapat singur cu Bornescu, dar nu l-a putut invinge pe portarul "stiintei". In cea de-a doua repriza, tot rapidistii au fost cei care au ratat ocaziile mai mari, dar Buga, Mazilu si iarasi Moldovan nu au nimerit cadrul portii. "A fost un meci pe care l-am controlat si pe care puteam sa-l castigam cu 5-0, dar, din cauza ratarilor foarte mari, a fost tensionat pe final. Cred ca este o victorie incontestabila, cu o echipa care a tratat cu foarte mare seriozitate adversarul", a spus Razvan Lucescu. La finalul partidei, cel mai trist jucator rapidist era Ionut Rada, fost component al Universitatii Craiova. "Cu un ochi rad, cu unul plang. Sunt la Rapid si trebuie sa-mi fac meseria. Ma bucur ca am castigat si ne-am calificat mai departe. Sa speram ca vom reusi sa ne pastram trofeul, iar in campionat sa castigam toate meciurile ramase", a mentionat fundasul. De partea cealalta, stefan Stoica a pus eliminarea pe seama lipsei de experienta a jucatorilor sai. "Infrangerile sunt dureroase, dar astazi am pierdut in fata unei echipe mai experimentate. Universitatea are foarte multi jucatori, dar ne lipseste experienta. Ne-a ramas sa luptam in campionat si poate ca este mai bine. Nu avem inca o experienta care sa ne permita sa luptam pe doua fronturi", a declarat Stoica.
Suporter oltean, la spital
Un fan al echipei Universitatea Craiova a fost transportat la spitalul din Ploiesti, dupa ce, in pauza meciului, a inhalat gaze lacrimogene folosite de jandarmi pentru a stopa incidentele produse in sectorul rezervat suporterilor olteni. Acestia sustin ca in timpul pauzei ar fi fost agresati de un grup de sustinatori ai Petrolului. Pentru a-i dispersa pe fanii recalcitranti, jandarmii au facut uz de gaze lacrimogene. Unui suporter al Universitatii i s-a facut rau si a fost transportat la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.
Mititelu acuza FRF
In semn de protest pentru faptul ca patronul Adrian Mititelu a acceptat ca meciul sa se joace la Ploiesti, fanii olteni nu au dorit sa-si incurajeze echipa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.