ASCEND Media isi propune sa exploateze spatiul unde locatarii isi petrec timpul pentru a citi informatiile care li se pun la dispozitie de catre administratia blocului. Abordand un stil de publicitate neconventional, agentia decoreaza zonele de la av
ASCEND Media isi propune sa exploateze spatiul unde locatarii isi petrec timpul pentru a citi informatiile care li se pun la dispozitie de catre administratia blocului. Abordand un stil de publicitate neconventional, agentia decoreaza zonele de la avizier sau din imediata vecinatate cu tablouri atractive ce afiseaza mesaje promotionale.
"Dorinta noastra este de a ne apropia cat mai mult de publicul consumator si de a-i atrage atentia asupra lucrurilor importante din viata sa. Avem curajul de a apela la sensibilitatea acestuia si de a-i <> micul lui spatiu intim pe care-l mai are in afara caminului lui", promite echipa ASCEND Media. "Prin aceasta apropiere facem ca relatia consumator-marca sa devina una personala, bazata in primul rand pe afectivitate".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.