Trebuie sa recunosc cinstit faptul ca toata povestea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana m-a depasit de mult. Am pierdut sirul casatoriilor si al divorturilor, ca sa nu mai vorbesc de miile de certuri dintre ei, aproape toate ajunse intr-un
Trebuie sa recunosc cinstit faptul ca toata povestea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana m-a depasit de mult. Am pierdut sirul casatoriilor si al divorturilor, ca sa nu mai vorbesc de miile de certuri dintre ei, aproape toate ajunse intr-un fel sau altul la urechea publicului. Am auzit, fara sa vreau neaparat, ca se injura, ca se bat cu piciorul de lemn al lui Prigoana - nu mai stiu exact care pe care! - ca se insala unul pe altul, ca se iubesc mult, ca se impaca des, ca nu pot trai nici impreuna, dar nici despartiti... am auzit atat de multe despre ei, ca intr-un fel am impresia ca am fost de fata la toate astea! Ma mira si mai tare interesul nostru, al presei, pentru cei doi, pentru ca, nu stiu de ce, am impresia ca daca nu i-am mai baga in seama, Adriana si Silviu nu s-ar mai certa atat de des.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.