Un suporter al Universitatii Craiova a fost transportat la spitalul din Ploiesti dupa ce a inhalat gaze lacrimogene folosite de jandarmi pentru a stopa incidentele produse in sectorul fanilor olteni in pauza meciului cu Rapid, din optimile de finala
Un suporter al Universitatii Craiova a fost transportat la spitalul din Ploiesti dupa ce a inhalat gaze lacrimogene folosite de jandarmi pentru a stopa incidentele produse in sectorul fanilor olteni in pauza meciului cu Rapid, din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Fanii olteni sustin ca in timpul pauzei ar fi fost agresati de un grup de suporteri ploiesteni, din galeria Petrolului. Pentru a-i dispersa pe fanii recalcitranti, jandarmii au facut uz de gazele lacrimogene din dotare, iar unui suporter al Universitatii i s-a facut rau si a fost transportat la spital, pentru a primi ingrijiri medicale. Jandarmii au intervenit in forta si i-au evacuat din incinta stadionului pe suporterii ploiesteni. aIn primul minut al jocului de la Ploiesti, fanii rapidisti au aruncat in teren o fumigena care a cazut foarte aproape de fundasul giulestean Cristi Sapunaru.
Arbitrul Cristian Balaj a oprit pentru scurt timp meciul, iar Sapunaru a avut nevoie de ingrijiri medicale. Pe parcursul meciului, fanii olteni au aruncat in teren cu monede si alte obiecte, atunci cand jucatorii rapidisti se aflau in dreptul sectorului pe care l-au ocupat in tribunele Stadionului "Astra".
Rapid a fost incurajat de o galerie formata din aproximativ 2.000 de suporteri, iar Universitatea a avut la Ploiesti o galerie de 600 de persoane. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.