Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au audit-o, ieri, in procesul de terorism al lui Omar Hayssam, un nou martor-surpriza: Luminita Neamt, care sustine ca este o prietena de familie a sirianului. Luminita Neamt este un alt personaj controversat audi
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au audit-o, ieri, in procesul de terorism al lui Omar Hayssam, un nou martor-surpriza: Luminita Neamt, care sustine ca este o prietena de familie a sirianului. Luminita Neamt este un alt personaj controversat audiat ca martor in procesul lui Omar Hayssam (judecat pentru implicare in rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak), dupa ce la termenul anterior judecatorii au audiat un fost coleg de celula al sirianului care a declarat ca acesta intentiona sa o rapeasca pe fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu. Luminita Neamt a depus, in aprilie, o cerere la Judecatoria Sectorului 2, prin care se solicita sa i se acorde permisiunea de a-l ingriji pe Hayssam, aflat la acea data in arest, sustinand ca acesta sufera de debilitate mintala, in urma unui accident de avion pe care l-a avut cand era adolescent. In aceeasi cerere, Luminita Neamt sustinea ca este prietena de mai multi ani cu familia lui Hayssam si ca se teme de reactiile pe care acesta le-ar putea avea fata de sotie si cei sapte copii, in conditiile in care acesta sufera de o boala psihica. "Are un comportament iresponsabil, violent si agresiv, fiind un real si iminent pericol pentru copii si sotie", preciza Luminita Neamt in adresa depusa la judecatorie. Numele Luminitei Neamt a mai aparut in presa, intr-un scandal mediatic declansat dupa ce, in februarie 1999, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a difuzat, intr-o conferinta de presa, o caseta audio-video in care aceasta sustinea ca ar fi fost amanta presedintelui Romaniei de la acea vreme, Emil Constantinescu. Ulterior, dupa ce Parchetul General a facut si o ancheta, s-a constatat ca aceasta mintise. In perioada care a urmat, Luminita Neamt a mai facut o serie de afirmatii in presa, care de asemenea s-au dovedit a fi neadevarate.

Colegul de celula: Si fara dovezi, si fara cagula


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.