Theodor Stolojan a afirmat, miercuri seara, ca liberalul Ionut Popescu poate fi unul dintre candidatii pentru ocuparea functiei de consilier prezidential pe probleme economice in cadrul Administratiei Prezidentiale."Poate fi unul dintre candidati. Es
Theodor Stolojan a afirmat, miercuri seara, ca liberalul Ionut Popescu poate fi unul dintre candidatii pentru ocuparea functiei de consilier prezidential pe probleme economice in cadrul Administratiei Prezidentiale."Poate fi unul dintre candidati. Este un om de toata isprava, care are cunostinte economice temeinice, are experienta de PR foarte buna", a spus Stolojan, la Antena 3.Postul de consilier prezidential pe probleme economice a ramas vacant de la 1 noiembrie, cand Theodor Stolojan a decis sa se retraga si sa se implice mai mult in viata politica prin promovarea unei platforme de relansare a liberalismului.Stolojan a declarat, in cadrul emisiunii, ca a discutat deja cu presedintele asupra unor posibili inlocuitori ai sai, subliniind ca seful statului va fi cel care va lua o decizie in acest sens.Fostul lider liberal nu a dorit sa faca niciun comentariu legat de o posibila aderare a lui Ionut Popescu si la platforma Stolojan-Stoica. "Asta trebuie sa-l intrebati pe dansul. Eu ma astept ca foarte multi sa adere la aceasta platforma liberala pentru ca ea apara valorile liberale si apara corectitudinea in actul de conducere a PNL", a spus Theodor Stolojan. Surse politice au declarat ieri, citate de Rompres ca a existat o discutie intre presedintele Traian Basescu si liberalul Ionut Popescu in vederea preluarii de catre fostul ministru de finante a postului de consilier prezidential pe probleme economice, ramas vacant dupa plecarea lui Theodor Stolojan.Desi nu a fost luata o decizie definitiva in acest sens, aceleasi surse dau ca sigur faptul ca Ionut Popescu nu se va duce la Palatul Cotroceni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.