George Copos a dezvaluit ieri pentru "NewsIn" ca este foarte aproape de a realiza transferul lui Ionel Ganea de la Dinamo. Fostul vicepremier vrea astfel sa repare greseala pe care a facut-o in vara, cand l-a refuzat pe atacantul care tocmai isi rezi
George Copos a dezvaluit ieri pentru "NewsIn" ca este foarte aproape de a realiza transferul lui Ionel Ganea de la Dinamo. Fostul vicepremier vrea astfel sa repare greseala pe care a facut-o in vara, cand l-a refuzat pe atacantul care tocmai isi reziliase contractul cu Wolverhampton Wanderers, grupare din liga a doua engleza. "Am declarat de mai multe ori ca am facut o mare greseala ca nu l-am luat noi pe Ionel. Este un jucator de care Rapid avea mare nevoie, mai ales dupa plecarile lui Daniel Niculae si Daniel Pancu. Mi-a parut rau ca am ratat acest transfer, dar sunt convins ca voi putea sa repar aceasta greseala cat mai curand. Am avut cateva discutii cu Ganea, iar eu sper ca inceputul de retur sa il gaseasca la echipa noastra", a spus Copos. Ganea se afla in conflict cu directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, pe care l-a acuzat ca vrea cu orice pret sa ii impuna antrenorului Mircea Rednic sa nu-l mai foloseasca titular. Ieri, Borcea a anuntat ca Ganea ramane la Dinamo. "Am vorbit cu el si nu va pleca de la Dinamo nici la iarna!", a spus Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.