Celebrul, de acum, caz Srhoj-Abiodun a ajuns si in atentia Sindicatului Fotbalistilor. Ieri, cu prilejul unei conferinte de presa, Dumitru Costin, presedintele executiv al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, dar si presedintele Blocului
Celebrul, de acum, caz Srhoj-Abiodun a ajuns si in atentia Sindicatului Fotbalistilor. Ieri, cu prilejul unei conferinte de presa, Dumitru Costin, presedintele executiv al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, dar si presedintele Blocului National Sindical, l-a acuzat extrem de dur pe seful FRF, Mircea Sandu. Dumitru Costin sustine ca acesta s-a implicat intr-un mod mai mult decat suspect in scandalul iscat pe marginea cazului Srhoj-Abiodun. „Mircea Sandu nu avea dreptul sa faca absolut niciun fel de comentariu, cu atat mai mult sa spuna ca va solicita o auditare a deciziei Curtii de Arbitraj a Fotbalului. Din pacate, presedintele FRF se considera un fel de Ayatollah, el face si desface si are toate deciziile in mana. Lucrurile nu pot sa ramana asa!“, a declarat Costin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.