dezbaterilor generale, ca raportul nu va fi votat de catre reprezentantii Aliantei D.A. si a precizat ca nu este de acord cu exproprierea si declararea imobilului ca fiind de utilitate publica. El a spus ca votul sau a fost negativ si in cadrul comis
dezbaterilor generale, ca raportul nu va fi votat de catre reprezentantii Aliantei D.A. si a precizat ca nu este de acord cu exproprierea si declararea imobilului ca fiind de utilitate publica. El a spus ca votul sau a fost negativ si in cadrul comisiei, dar in documentele oficiale el figureaza cu un vot pozitiv si a cerut sa se faca o corectie in acest sens.Liberalii Norica Nicolai si Varujan Vosganian au aratat ca vor da un vot favorabil raportului. Nicolai a declarat ca investigatia a fost una profesionista, care a redemonstrat "valorile parlamentarismului", iar Varujan Vosganian a spus ca este de acord cu concluziile din raport, amintind ca printr-o situatie similara a trecut si Centrul Cultural Armean, care "a fost salvat doar printr-o interventie prezidentiala".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.