Bancpost si Tarom au lansat, ieri, cardul de credit co-branded American Express, destinat persoanelor care calatoresc frecvent cu avionul. Tarom American Express Classic si American Express Premium vor avea limite de creditare de 30.000 lei, respect
Bancpost si Tarom au lansat, ieri, cardul de credit co-branded American Express, destinat persoanelor care calatoresc frecvent cu avionul. Tarom American Express Classic si American Express Premium vor avea limite de creditare de 30.000 lei, respectiv, 75.000 de lei. Potrivit presedintelui CA al Bancpost, Mihai Bogza, acestea vor putea fi folosite, atat pentru plati la comercianti si retragere de numerar, cat si pentru achizitionarea biletelor de calatorie Tarom.
Posesorii cardurilor vor castiga, in schimbul utilizarii acestora, "mile" virtuale, ce pot fi utilizate pentru plata zborurilor Tarom.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.