Bancpost, singura banca din Romania care emite carduri pe platforma American Express, a dezvoltat un parteneriat cu Tarom. Clientii operatorului aerian care merg frecvent cu avionul vor beneficia de facilitati prin intermediul cardului co-branded Ban
Bancpost, singura banca din Romania care emite carduri pe platforma American Express, a dezvoltat un parteneriat cu Tarom. Clientii operatorului aerian care merg frecvent cu avionul vor beneficia de facilitati prin intermediul cardului co-branded Bancpost-Tarom.
Cardul va fi disponibil in variantele Classic si Premium, cu limite de creditare de 30.000 de lei, si, respectiv, 75.000 de lei. Cardurile vor putea fi folosite pentru plati la comercianti si retragere de numerar, iar posesorii vor castiga "mile" virtuale, ce pot fi utilizate pentru plata zborurilor Tarom. Dobanda anuala perceputa pentru cardul Classic este de 26,9%, iar pentru cel Premium, 24,9%. Cardurile beneficiaza de o perioada de gratie de 55 zile, iar suma minima ce trebuie rambursata lunar este de 3% din valoarea cheltuita. In perioada 15 noiembrie 2006-15 februarie 2007, milele acumulate de posesorii cardurilor vor fi dublate.
"Milele sunt transformate in puncte, iar la un anumit numar de puncte clientul poate beneficia de o calatorie gratuita pe o anumita ruta Tarom", a declarat directorul general al operatorului aerian, Gabriel Dumitrescu. Spre exemplu, pentru a castiga un zbor gratuit la Atena, trebuie acumulat un numar de 20.000 mile, ceea ce inseamna ca posesorul cardului ar trebui sa cheltuiasca 18.000 lei, avand in vedere ca primeste un bonus de 2.000 mile, la deschiderea contului de card.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.