Telefonul SGH-X830 de la Samsung este mai mult un mp3 player cu capabilitati GSM, cand este inchis, dar, o data ce ii deschizi tastatura, acesta isi arata adevarata natura... un telefon mobil stilat cu camera foto si design atragator. DESIGN. Me

Telefonul SGH-X830 de la Samsung este mai mult un mp3 player cu capabilitati GSM, cand este inchis, dar, o data ce ii deschizi tastatura, acesta isi arata adevarata natura... un telefon mobil stilat cu camera foto si design atragator.

DESIGN. Media telefonul, daca ii putem spune asa, are un concept foarte interesant, cu o tastatura pe doua coloane, pivotanta si o camera foto de 1.3 megapixeli. Ce-i drept, unele persoane s-ar putea sa nu se simta foarte confortabil cu acest tip de tastatura, dar efectul vizual este nemaipomenit.

Dimensiunile telefonului sunt de 85 x 29 x 20 mm si numai 74 de grame, fiind atat de mic, incat ai putea sa il pierzi in geanta sau intr-un buzunar mai mare. Avand in vedere marimea redusa a telefonului, acesta reuseste sa inghesuie 82 de mega de memorie interna, un display TFT de 128 x 220 pixeli si un player muzical care suporta formatele MP3, WMA, OGG, DCF si SMP.

APROBAT. Telefonul a trecut de aprobarea FCC (Federal Communications Commission) in luna august si ar trebui sa inceapa sa fie livrat si in Europa. Desi data lansarii nu a fost inca anuntata, se pare ca acest telefon va vedea lumina zilei in SUA.

PRET. Samsung nu a anuntat inca pretul acestui model. Cu toate acestea, deja au aparut precomenzi si pentru versiunea ""Blush"" a telefonului, dotata cu memorie interna de 1 giga

Saint B mp3 player


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.