La 14 ani devenea o stea a Jocurilor Olimpice din 1976, de la Montreal, reusind ceea ce nimeni nu facuse pana atunci, sa atinga perfectiunea, obligand juriul sa acorde nota 10. In prezent, se ocupa cu munca de caritate in intreaga lume. Nadia Comanec

La 14 ani devenea o stea a Jocurilor Olimpice din 1976, de la Montreal, reusind ceea ce nimeni nu facuse pana atunci, sa atinga perfectiunea, obligand juriul sa acorde nota 10. In prezent, se ocupa cu munca de caritate in intreaga lume. Nadia Comaneci implineste maine 45 de ani.

""Dylan Paul este a opta nota de zece""

""Daca ar fi sa marchez acest an, o pot face cu un singur nume, un singur eveniment care se numeste Dylan Paul. Chiar de ziua mea, voi fi doar eu si el aici, in Oklahoma, pentru ca sotul meu este la New York. Exista un moment fericit in fiecare casa atunci cand se naste un copil. Pentru noi a fost ceva foarte nou, fiind primul. Invatam din moment in moment lucruri noi, cu toate ca aflam de la parinti ce trebuie sa facem si cum trebuie sa facem, asa cum au facut ei acum 30 de ani. Totusi, trebuie sa-ti folosesti si intuitia, pentru ca fiecare copil este diferit. O perioada de trei luni nu am calatorit. Ne-a fost teama la primul zbor cu avionul, fiindca nu stiam cum o sa reactioneze el la acest lucru. Am fost foarte multumiti, pentru ca el a adormit de la primul zbor. Asta inseamna ca se acomodeaza usor cu drumurile. Era singura optiune, adica trebuia sa se acomodeze intr-un fel sau altul. A fost deja in opt avioane pana acum si inca va mai merge, pentru ca aceasta va fi viata lui de acum inainte. Sunt mai multe evenimente la care trebuie sa participam si, bineinteles, el va face parte din aceasta mica delegatie. In momentul in care participi la un eveniment cu un copil mic, toata lumea se aduna in jurul lui. Parintii sunt dati un pic mai la o parte in aceste cazuri.

Interesant este ca lumea ma intreaba daca baietelul meu este un copil bun. Raspunsul nostru este ca nu avem cu ce sa-l comparam, nu stim ce inseamna bun sau mai putin bun. Este foarte frumos si este adevarat ca ne-a schimbat viata. Dylan Paul este a opta nota de zece. Putem sa spunem ca acum suntem o familie completa. Majoritatea spune ca 60% seamana cu sotul meu, iar personalitatea o are de la mine, asa ca sunt foarte mandra. Faptul ca este in fiecare zi in sala de gimnastica probabil ca asta va fi atractia pentru el. Nu stiu la ce varsta va realiza el cine sunt parintii lui si ce au facut. Daca el va vrea sa se indrepte spre acest domeniu, bineinteles ca il vom sprijini. Nu exista insa o garantie ca el va deveni gimnast. Poate sa se indrepte spre alt sport.

Ne simtim bine cand lumea isi aduce aminte de ceea ce am facut si apreciaza munca pe care am depus-o in anii respectivi si mai ales pentru ceea ce facem si acum. Viata noastra este frumoasa, avem momentele noastre de singuratate, pentru ca mergem din cand in cand la evenimente si apoi ne retragem la Oklahoma pentru a ne reincarca bateriile. Deci nu ducem lipsa de aceasta viata privata.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.