Intr-o singura zi, Jurnalul National a facut doi romani fericiti. Ieri s-au dat cele doua superpremii de la concursul ""Ia-ti Logan de Jurnalul"" se intoarce. Acum, in varianta Break. Jackpotul de 37 de milioane a luat drumul spre Dej, judetul Cl

Intr-o singura zi, Jurnalul National a facut doi romani fericiti. Ieri s-au dat cele doua superpremii de la concursul ""Ia-ti Logan de Jurnalul"" se intoarce. Acum, in varianta Break.

Jackpotul de 37 de milioane a luat drumul spre Dej, judetul Cluj, la Simion Magureanu, iar la volanul unui Logan Break se va aseza confortabil, alaturi de sotie, Daniel Nicolae, din Baicoi, judetul Prahova.

Simion se afla la serviciu, iar in momentul adevarului a izbucnit intr-un tipat de bucurie, urmat de uralele colegilor. Cu premiul castigat va repara acoperisul casei. O excursie pentru a sarbatori este foarte putin probabil sa aiba loc din lipsa de timp, Simion fiind economist, iar sotia lui, medic de garda.

LOGAN. Castigatorul primului Logan Break de Jurnalul, Daniel, si-a pus deja in gand sa faca cat de curand un drum la Moeciu cu noua masina, alaturi de sotia sa. Cu siguranta va pastra Loganul Break castigat, care in doi ani va fi condus si de fiica acestuia, acum in varsta de 16 ani. Este primul castig la un concurs din viata lui, dar Daniel spera sa nu fie ultimul. De aceea, va participa in continuare la concursurile Jurnalului National. Castigurile mari vin participand! Participa si tu si ""Ia-ti Logan de Jurnalul"". Acum, in varianta Break.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.