ITALIA, Serie A, etapa a 10-a * PAUL CODREA a intrat in minutul 66 pentru AC Siena, 2-2 acasa cu FC Parma. Codrea l-a schimbat pe Candela si a primit un cartonas galben in minutul 86 * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 0-2 in deplasare cu Inter Milano.
ITALIA, Serie B, etapa a 10-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 2-1 in deplasare cu Modena.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 10-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost integralist pentru Alemannia Aachen, 2-4 acasa cu VfB Stuttgart. Reghecampf a pasat decisiv la al doilea gol al echipei sale * SERGIU RADU (integralist) si VLAD MUNTEANU (titular, inlcouit in minutul 77 de Baumgart) au jucat pentru Energie Cottbus, 1-1 in deplasare cu Werder Bremen.
GERMANIA 2. Bundesliga, etapa a 10-a * IULIAN FILIPESCU a jucat toate minutele pentru MSV Duisburg, 1-1 acasa cu Kaiserslautern. De la Duisburg a lipsit MIHAI TARARACHE, suspendat.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 12-a * FLORIN BRATU a fost integralist la Valenciennes, 0-3 acasa cu OSC Lille
l DANIEL NICULAE a intrat in minutul 46 pentru AJ Auxerre, 2-3 acasa cu Le Mans. Niculae l-a inlocuit pe N'Diaye
l CLAUDIU KESERU a lipist de la FC Nantes, 1-1 in deplasare cu Sedan.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 12-a * GEORGE OGÃRARU a intrat in minutul 56 pentru Ajax Amsterdam, 3-0 in deplasare cu Heracles Almelo. Ogararu l-a schimbat pe De Mul si a pasat decisiv la ultimul gol ale chipei sale. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 11-a * ALIN STOICA a intrat in minutul 67 pentru KAA Gent, 2-0 acasa cu Roeselare. Stoica l-a schimbat pe De Beule.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 27-a * FLORIN SOAVA a fost titular pentru Krilia Sovetov Samara, 1-0 acasa cu Rostelmas Rostov pe Don. Soava, avertizat cu cartonas galben in primul minut, a fost schimbat in minutul 55 de Kovba * GEORGE FLORESCU a fost titular pentru Torpedo Moscova, 0-2 acasa cu FC Moscova. Florescu a fost schimbat de Smolinikov in minutul 83. De la Torpedo a lipsit CRISTIAN DANCIA, in timp ce, pentru FC Moscova, POMPILIU STOICA a fost doar rezerva.
UCRAINA, UPL, etapa a 13-a * MARIUS MITU a jucat toate minutele pentru Metalurg Donetk, 2-1 acasa cu Ilisivet Mariupol.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 9-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonik, 1-0 acasa cu Kerkyra.
TURCIA, Super Lig, etapa a 12-a * CORNEL FRASINEANU a fost integralist pentru Bursaspor, 4-0 acasa cu Manisaspor, pasand decisiv la primul gol al echipei sale. De la Bursa a lipsit DANIEL PANCU, ramas pe banca de rezerve * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 1-4 in deplasare cu Fenerbahce. Kirita a fost avertizat in minutul 74 cu un cartonas galben.
CIPRU, Premier League, etapa a 10-a * LAURENTIU DINITA (minutul 1) si ADRIAN MIHALCEA (minutele 22 si 56) au marcat pentru Aris Limassol, 5-2 acasa cu Nea Salamina. Dinita a fost titular, dar i-a lasat locul lui Aristetou in minutul 57, in timp ce Mihalcea a fost integralist. Tot pentru Aris, MIHAI STERE a jucat toate minutele, in timp ce de la Salamina a lipsit MUGUR BOLOHAN * STELIAN CARABAS a fost integralist pentru Anorthosis Famagusta, 1-1 acasa cu AEK Larnaca * FLORIN PARVU si NARCIS RADUCAN au fost integralisti pentru AEL Limassol, 0-0 in deplasare cu Digenis * MARIUS IORDACHE a fost titular pentru Ethnikos Achnas, 1-1 acasa cu AEP Paphos. Iordache a fost schimbat in minutul 78 de Vistos.
UNGARIA, NB-I, etapa a 12-a * SORIN BOTIS a jucat toate minutele pentru Zalaegerszeg, 1-3 in deplasare cu Kaposvar * CIPRIAN BINDER a intrat in minutul 54 pentru Diosgyor, 0-2 in deplasare cu FC Fehervar. Binder l-a schimbat pe Stanic * SERGIU HOMEI (titular, schimbat in minutul 46 de Ankamah), MARIUS RADU (integralist), LUCIAN CRISTIAN MUNTEANU (integralist), ION IBRIC (integralist) si CRISTIAN CIGAN (titular, schimbat in minutul 85 de Nemeth) au jucat pentru FC Sopron, 0-0 in deplasare cu Vasas Budapesta. Sopron este patronata de MARIUS VIZER si antrenata de TIBOR SELYMES.
BULGARIA, I Liga, etapa a 12-a * EUGEN TRICA a marcat un gol pentru TSKA Sofia, 2-0 in deplasare cu Vihren Sandanski. Trica a marcat pentru 2-0 in minutul 60, a primit un cartonas galben in minutul 62 si a fost schimbat in minutul 77 de ALEXANDRU PITURCA. Tot pentru TSKA, FLORENTIN PETRE a fost integralist.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 13-a * EMILIAN DOLHA a fost integralist pentru Wisla Cracovia, 2-2 in deplasare cu Gronclin Grodzik. Pentru Wisla, NORBERT VARGA a fost rezerva, in timp ce HRISTU CHIACU nu a prins lotul.
ELVETIA, Challange League, etapa a 13-a * Trei romani au jucat pentru AC Bellinzona, 0-1 in deplasare cu Juventus Zürich: CRISTIAN IANU a fost integralist, iar CRISTIAN TODEAN, titular, a fost schimbat in minutul 72 de ADRIAN PIT. (MIG)