Un puternic incendiu a izbucnit, aseara, la un depozit din incinta Complexului Comercial Europa din Capitala. Primele echipaje ale pompierilor care au ajuns la fata locului au fost nevoite sa cheme in ajutor mai multe masini de interventie. Potrivit
Un puternic incendiu a izbucnit, aseara, la un depozit din incinta Complexului Comercial Europa din Capitala. Primele echipaje ale pompierilor care au ajuns la fata locului au fost nevoite sa cheme in ajutor mai multe masini de interventie. Potrivit generalului Aurel Udor, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii" Bucuresti, incendiul a cuprins un pavilion din tabla care are doua etaje de cate 1000 de metri patrati fiecare. In pavilion se aflau materiale inflamabile, insa incendiul a fost localizat, la inchiderea editiei fiind sub control. Pentru ca pompierii nu puteau patrunde inauntru, s-a actionat prin sparturile pe care acestia le-au facut in pereti, a declarat Aurel Udor. In luna februarie a avut loc un incendiu tot in complexul Europa, atunci fiind afectate 11 standuri pe o suprafata de peste 400 de metri patrati. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.