Basarab Panduru a fost instalat oficial ieri in functia de antrenor principal la FC Farul, semnand un contract valabil pana pe 31 iunie 2007, cu drept de prelungire din partea gruparii constantene. Panduru va fi ajutat in mandatul sau de antrenorul s
Basarab Panduru a fost instalat oficial ieri in functia de antrenor principal la FC Farul, semnand un contract valabil pana pe 31 iunie 2007, cu drept de prelungire din partea gruparii constantene. Panduru va fi ajutat in mandatul sau de antrenorul secund Sandu Rocco, alaturi de care a lucrat si la "Poli" Timisoara. In scurt timp, Panduru va anunta si numele celui de-al doilea secund, urmand sa aleaga dintre cei aflati acum la Farul: Lucian Marinof, Cristian Camui si Ion Rauta. Panduru a declarat ca obiectivul ramane cel stabilit la inceputul sezonului, respectiv castigarea Cupei Romaniei si ocuparea unui loc care sa asigure participarea in cupele europene. "De cand m-au cautat cei de la Farul am vrut sa vin aici. Cred in aceasta formatie si in jucatorii ei. Incercam sa indeplinim obiectivul, dar cu -3 in clasamentul adevarului suntem mai aproape de zona retrogradarii", a spus Panduru. Referitor la contractul sau cu Farul, antrenorul a mentionat ca partea financiara nu a reprezentat o problema. "Mi se pare normal ca intelegerea sa fie pana in vara, pentru ca daca ai rezultate atunci si conducerea clubului va trage de tine sa ramai. Iar banii nu au fost o problema, eu am venit cu sufletul aici", a adaugat Panduru. In ceea ce priveste partida din deplasare cu "Poli" Timisoara, programata sambata, de la ora 14, in etapa a 14-a a Ligii I, Panduru a afirmat: "Trebuie sa mergem sa jucam si sa incercam sa castigam. Nu stiu ce va fi, pentru ca nu am ce sa schimb pana la meciul cu Timisoara si nici pana la meciul din Cupa Romaniei, care se va disputa peste cinci zile". Directorul tehnic al "marinarilor", Ion Marin, delegat de conducerea clubului sa gaseasca un antrenor dupa demisia sarbului Momcilo Vukotic, a declarat ca a avut mai multe alternative. "Nu am discutat numai cu Panduru, ci si cu alti antrenori. Dar eu spun ca am adus la Constanta un antrenor exigent, un om dinamic, motivat, care are curajul sa se arunce in lupta campionatului. Panduru este un antrenor cu ambitii mari, dornic de revansa. Culmea este ca primul lui meci va fi chiar la Timisoara", a spus Ion Marin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.