Dupa egalul din Giulesti cu Paris SG, Rapid nu are voie sa piarda diseara, la Tel-Aviv, in fata lui Hapoel, intr-un meci din etapa a 2-a a grupei G din Cupa UEFA (ora 18,30 - in direct la Prima TV). "Ar fi ideal sa castigam cele trei puncte, dar impo
Dupa egalul din Giulesti cu Paris SG, Rapid nu are voie sa piarda diseara, la Tel-Aviv, in fata lui Hapoel, intr-un meci din etapa a 2-a a grupei G din Cupa UEFA (ora 18,30 - in direct la Prima TV). "Ar fi ideal sa castigam cele trei puncte, dar important este sa nu pierdem. Intalnim un adversar ambitios si va fi dificil, cu atat mai mult cu cat fotbalul israelian este intr-o evidenta crestere: o confirma rezultatele nationalei lor, ale lui Maccabi Haifa, dar si jocul celor de la Beitar cu Dinamo, cand au pus mari probleme. Nu este totusi un joc decisiv", a spus Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor. Acesta a vorbit si despre fularul norocos, considerat "talismanul" sau in cupele europene: "Nu este vorba de lucruri sfintite sau sa poarte noroc, pur si simplu este frig si mai sunt si racit!". Capitanul Vasile Maftei considera ca meciul este capital si pentru Rapid, dar si pentru Hapoel. "Hapoel este o echipa destul de dificila, cu jucatori rapizi in atac, dar cred ca au probleme in faza de aparare, din ce am vazut pe caseta. Se poate spune ca este un meci capital si pentru noi, si pentru ei, dar presiunea este pe umerii lor, pentru ca nu au acumulat niciun punct si daca pierd sunt iesiti practic din cursa. Nu stiu cat ne-ar avantaja un egal, dar noi mergem la victorie acolo, mergem sa batem. Nu ne speriem de Hapoel, ne speriem doar de noi", a spus Maftei, care nu are emotii ca va juca in Israel, precizand chiar ca isi dorea sa viziteze aceasta tara. Viorel Moldovan a declarat ca Rapid are nevoie de cele trei puncte din meciul cu Hapoel. "Mergem sa castigam in Israel, pentru ca avem nevoie de cele trei puncte. Daca vom castiga acest meci, precum si pe cel cu Mlada de acasa, vom face sapte puncte, suficiente pentru a ajunge in primavara europeana. Nu stiu de starea de tensiune din zona, noi mergem acolo sa jucam fotbal", a spus Moldovan.
Rapid a plecat marti seara in Israel, pentru meciul cu Hapoel. Din lot a facut parte si Marius Constantin, chiar daca acesta nu poate evolua fiind accidentat, insa nu a facut deplasarea Lucian Burdujan, accidentat luni seara la antrenament.
Lui Copos ii place in Romania
Principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, a afirmat ca jucatorii rapidisti sunt pregatiti sa castige. "Va fi un meci greu, ei isi doresc sa castige pentru a ramane in carti pentru primavara europeana. Noi suntem obligati sa castigam daca ne dorim sa avem acelasi parcurs ca anul trecut si cred ca baietii sunt decisi sa castige, dar si Israelul are un fotbal bun si competitiv", a spus Copos. Acesta nu a dorit sa comenteze situatia tensionata din Israel. "Mie imi place in Romania!", a spus Copos. Intrebat daca Romania poate acumula noua puncte in clasamentul coeficientilor in aceasta saptamana, Copos a raspuns: "Dinamo are toate lucrurile aranjate, dar pentru Steaua va fi foarte greu. Din pacate, Steaua nu are sanse, insa Dinamo poate sa castige pentru ca Besiktas nu mai este ce-a fost". (MIG)
GRUPA G
S-au jucat: Panathinaikos Atena - Hapoel Tel-Aviv 2-0, Rapid Bucuresti - Paris Saint-Germain 0-0 (19 octombrie).
Astazi
HAPOEL TEL-AVIV - RAPID BUCURESTI (ora 18,30)
- in direct la Prima TV
Arbitri: Vl. Hrinak - Vl. Medved, R. Kubica (J. Pavlik); toti din Slovacia.
MLADA BOLESLAV - PANATHINAIKOS ATENA (ora 21,15)
Clasament
1. Panathianikos 1 1 0 0 2-0 3
2. Paris SG 1 0 1 0 0-0 1
3. Rapid 1 0 1 0 0-0 1
4. Mlada 0 0 0 0 0-0 0
5. Hapoel 1 0 0 1 0-2 0
Au mai ramas de jucat: Rapid - Mlada Boleslav, Paris SG - Hapeol Tel-Aviv (23 noiembrie), Mlada Boleslav - Paris SG, Panathinaikos - Rapid (30 noiembrie), Paris SG - Panathinaikos, Hapoel Tel-Aviv - Mlada Boleslav (13 decembrie).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.