Sahtar Donetk a jucat foarte bine, in special in prima repriza a meciului cu Valencia, a reusit sa o conduca de doua ori pe vicecampioana Spaniei, insa in cele din urma nu a scos decat un egal, care este similar cu o eliminare din competitie. Echipa
Sahtar Donetk a jucat foarte bine, in special in prima repriza a meciului cu Valencia, a reusit sa o conduca de doua ori pe vicecampioana Spaniei, insa in cele din urma nu a scos decat un egal, care este similar cu o eliminare din competitie. Echipa lui Mircea Lucescu, avandu-l pe Razvan Rat integralist si pe Ciprian Marica in utlimul sfert de ora, in locul lui Brandao, pastreaza doar sanse teoretice de calificare in primavara Ligii Campionilor, avand nevoie de doua victorii in ultimele doua jocuri, iar Roma sa piarda tot pana la final. Iar speranta asta a ramas doar fiindca echipa lui Chivu, integralist si apreciat marti seara, a remizat surprinzator acasa cu Olympiakos, fiindca o victorie ar fi lamurit definitiv lucrurile. Italienii s-au vazut condusi inca din startul meciului, Totti a ratat un penalty inainte de pauza, tot el s-a revansat in minutul 66, iar acum Roma mai are nevoie de un punct, din deplasarea de la Donetk sau din confruntarea de acasa cu Valencia, echipa deja calificata mai departe, pentru a ajunge in saisprezecimile Ligii Campionilor. Lui Lucescu ii ramane sa se lupte pentru pozitia a treia in grupa cu Olympiakos, grecii avand avantajul unui egal la Donetk si al meciului direct care se va juca pe terenul lor in ultima etapa. PSV si Liverpool si-au trecut in cont victorii solide si decisive cu Galatasaray, respectiv Bordeaux, avand de luptat in continuare doar pentru suprematia grupei, fiindca de calificare sunt ambele sigure. Si Bayern merge mai departe dupa doar patru etape, insa bavarezii au facut-o fara stil, presa de ieri catalogand remiza cu Sporting drept cel mai slab meci al sezonului. Portughezii raman inca in carti, dar au de infruntat furia interista, echipa lui Mancini revenind puternic in lupta cu victoria de la Moscova, dupa ce in primele doua etape acumulasera doua infrangeri si tremurau deja de teama eliminarii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.