RADET a inceput sa furnizeze agent termic in sistemul centralizat de incalzire dupa programul de iarna, atat ziua cat si noaptea, meteorologii anuntand pentru aceste zile temperaturi scazute, a anuntat, ieri, Virgil Ramba, directorul general al regie
RADET a inceput sa furnizeze agent termic in sistemul centralizat de incalzire dupa programul de iarna, atat ziua cat si noaptea, meteorologii anuntand pentru aceste zile temperaturi scazute, a anuntat, ieri, Virgil Ramba, directorul general al regiei. La randul sau, viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, a precizat ca masura se va mentine pe perioada in care temperaturile se vor situa ziua sub 17-18 grade Celsius. "Cei care nu doresc caldura pe timpul zilei pot solicita oprirea contorului", a spus Murgeanu. Potrivit lui Virgil Ramba, circa 1000 de asociatii au cerut furnizarea caldurii incepand cu luna viitoare. Primaria Sectorului 6 a anuntat ca a primit de la RADET peste 30000 de cereri privind acordarea ajutorului de incalzire pentru persoanele racordate la reteaua de energie termica. Totodata, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sectorul 6 a primit peste 1100 de cereri privind acordarea ajutorului de incalzire pentru persoanele abonate la Distrigaz.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.