Dupa evolutia lamentabila din ultima intalnire din Liga Campionilor, cand HCM Constanta a fost spulberata, in deplasare, cu scorul de 33-17, de puternica echipa daneza Svendborg TGI Gudme, Consiliul de Administratie al gruparii handbalistice de pe Li
Dupa evolutia lamentabila din ultima intalnire din Liga Campionilor, cand HCM Constanta a fost spulberata, in deplasare, cu scorul de 33-17, de puternica echipa daneza Svendborg TGI Gudme, Consiliul de Administratie al gruparii handbalistice de pe Litoral a decis sa-l excluda din lot pe sarbul Dusko Milinovici. "Conducerea nu-i contesta calitatile, ci atitudinea in cadrul echipei", a spus directorul executiv al HCM Constanta, Ali Nurhan, adaugand ca in sedinta care a durat cinci ore s-a mai decis ca toata echipa si antrenorii sa primeasca, in luna octombrie, salariul mediu pe economie, adica 7,5 milioane de lei vechi. "Am luat aceasta decizie sa vada si jucatorii cum se poate trai cu acesti bani, asa cum o fac si sustinatorii care trebuie sa mai dea bani si pe bilet", a mai punctat suparat Nurhan. "In luna octombrie nu si-au facut datoria, dimpotriva, au umilit si jignit publicul constantean. Nu am renuntat la calificarea in optimile Ligii Campionilor. Preferam Liga Campionilor, ca ne aduce 40.000 de euro si notorietate, deoarece campioana de anul viitor va reusi calificarea in grupe fara tur preliminar. Cine vrea sa ramana la HCM este bine-venit, dar trebuie sa dea totul. In decembrie, luna de pauza, la HCM Constanta vor aparea si alti jucatori straini", a mai spus Nurhan, in vreme ce Ion Marica, a concluzionat acid: "Ne cerem scuze fata de patronii de baruri de noapte ca jucatorii de la HCM nu-si vor mai cheltui banii pe acolo!". Reamintim ca HCM Constanta mai are doar sanse teoretice sa se califice in optimile Ligii Campionilor, detinatoarea eventului national avand nevoie de doua victorii in ultimele meciuri, obiectiv extrem de greu de indeplinit, in conditiile in care vor juca in urmatoarea partida chiar in fief-ul liderului grupei, galonatul team din Kiel.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.