Anchetatorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva a noua angajati ai Primariei Constanta, sub acuzatia de abuz in serviciu si luare de mita. Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca anch
Anchetatorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva a noua angajati ai Primariei Constanta, sub acuzatia de abuz in serviciu si luare de mita. Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ancheta procurorilor a plecat de la o plangere facuta de o angajata a unei firme din Constanta, care sustine ca i s-ar fi cerut 60 de milioane de lei vechi mita pentru a nu fi montati mai multi stalpi pe trotuarul din fata depozitului sau de materiale de constructii. Mazare sustine ca totul se intampla in 2002, cand stalpii au fost montati pentru ca depozitul este amplasat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale orasului, iar firma nu amenajase un spatiu unde sa fie incarcate masinile, circulatia fiind astfel bulversata.
Edilul considera, conform Mediafax, ca actiunea DNA este o continuare a "razboiului dus de DNA impotriva baronului Mazare". "Procurorul incepe urmarirea penala si la o luna dispune invinuirea acelor oameni si acum imi solicita sa-i dau legile care stau la baza montarii stalpilor si ce lege au incalcat oamenii respectivi. Trebuiau sa le invete la scoala. Asta este marea lupta anticoruptie. Sunt de rasul curcilor", a spus Radu Mazare.
Procurorii DNA Constanta au solicitat Primariei sa Ie puna la dispozitie normele referitoare la programul de amplasare a stalpilor in oras. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.