O retea internationala de trafic de droguri a fost anihilata de ofiterii antidrog, primii cinci membri ai filierei romano-turce fiind prinsi la Constanta, in timp ce incercau sa plaseze pe piata aproape zece kilograme de heroina. La inceputul acestei
O retea internationala de trafic de droguri a fost anihilata de ofiterii antidrog, primii cinci membri ai filierei romano-turce fiind prinsi la Constanta, in timp ce incercau sa plaseze pe piata aproape zece kilograme de heroina. La inceputul acestei saptamani, mai exact luni, au fost prinsi cei cinci traficanti din municipiul Constanta, iar marti au avut loc descinderi simultane in mai multe locatii din Bucuresti, fiind depistati alti noua membri ai retelei. La perchezitii au mai fost gasite 300 de grame de heroina pregatita pentru vanzare, trei kilograme de cofeina - folosita pentru a fi amestecata cu drogul, precum si zece comprimate de metadona.
Toate cele 14 persoane au fost retinute, fiind indisponibilizate doua autoturisme, aproape 8000 de lei, 16.500 de euro, 10.000 de dolari, precum si aproximativ 700 de grame de bijuterii din aur.
Flagrantul
Actiunea de anihilare a retelei a inceput in 21 septembrie, in urma unor informatii obtinute de ofiterii antidrog conform careia unul dintre membrii grupului urma sa primeasca o cantitate de cocaina. Ei s-au deplasat intr-o locatie din Bucuresti, pentru realizarea flagrantului. Destinatarul marfii, Gheorghe V., de 39 de ani, si belgianul de origine turca Ozdemir O., de 38 ani, insotitorul transportului, au fost retinuti in timp ce ridicau un colet in care erau aproximativ 400 de grame de cocaina. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru trafic international de droguri de mare risc. Ulterior, au fost identificati si alti membri ai filierei. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.