Ulterior, la sediul guvernului au ajuns si membrii Biroului Permanent al PNL, care au fost si ei informati cu privire la deciziile respective. Surse din Alianta au declarat ca presedintele a folosit argumente forte pentru a-l convinge pe Tarice
Ulterior, la sediul guvernului au ajuns si membrii Biroului Permanent al PNL, care au fost si ei informati cu privire la deciziile respective. Surse din Alianta au declarat ca presedintele a folosit argumente forte pentru a-l convinge pe Tariceanu sa accepte schimbul, spunandu-i ca oricare ar fi ministrul liberal care va ocupa pe viitor portofoliul Apararii, el va colabora direct cu seful Statului Major General, si nu cu ministrul. Basescu ar fi aratat ca, prin nominalizarea unui liberal pentru postul de comisar european, balanta de functii dintre formatiunile Aliantei s-ar dezechilibra si ca PD ar trebui sa obtina ministerul lui Teodor Atanasiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.