In urma cu aproape o luna va prezentam unul din cele mai spectaculoase debuturi printre serialele americane - "Betty cea urata", varianta de limba engleza. Saptamana trecuta, "Heroes", un alt serial debutant cu succes, intra in atentia Adevarului TV.
In urma cu aproape o luna va prezentam unul din cele mai spectaculoase debuturi printre serialele americane - "Betty cea urata", varianta de limba engleza. Saptamana trecuta, "Heroes", un alt serial debutant cu succes, intra in atentia Adevarului TV. Va prezentam in acest numar alte patru seriale care au reusit, dupa numai unul sau doua episoade, sa convinga posturile de televiziune sa difuzeze un sezon intreg, toate avand sanse reale de continuare in sezonul urmator.
Brothers and sisters
Departe de genul celorlalte trei seriale prezentate pana acum, "Brothers and sisters" este o tentativa de re-inventare a genului drama-soap consacrat cu titluri ca "Dallas" si "Tanar si nelinistit" in anii '70. "Brothers and sisters" este povestea unei familii californiene macinate de probleme specifice unor adulti care nu mai sunt tocmai tineri, care se lupta cu tentatiile, deceptiile si durerea unei vieti deloc obisnuite.
Sarah (Rachel Grifitts), vicepre-sedinta de corporatie, se lupta sa echilibreze cariera cu "meseria" de mama. Tommy (Balthazar Getty) este mostenitorul afacerilor familiei. Kevin (Matthew Rhys) este un avocat homosexual care abia invata ce inseamna dragostea. Justin (Dave Annable) este mezinul familiei, traumatizat de razboi si de problemele cu drogurile. Kitty (Callista Flockhart) este o fosta realizatoare de radio extremista care a fost intotdeauna fata tatii.
Serialul prezinta lupta acestora cu propriile vieti, dar si cu incercarea de a intelege ca parintii lor sunt mai mult decat mama si tata, ci oameni normali, cu probleme la randul lor.
Tatal este William Walker, atotputernicul cap al familiei si patron al afacerilor, interpretata de Tom Skeritt, iar mama este Nora Holden, interpetata de Sally Fields.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.