Atmosfera a ramas incordata la Budapesta, chiar daca nu au mai avut loc proteste de strada in noaptea de marti spre miercuri.
Impresionante forte de ordine concentrate in centrul orasului si in special in zonele fierbinti cu o noapte in urma au d
Atmosfera a ramas incordata la Budapesta, chiar daca nu au mai avut loc proteste de strada in noaptea de marti spre miercuri.
Impresionante forte de ordine concentrate in centrul orasului si in special in zonele fierbinti cu o noapte in urma au descurajat din timp orice incercare de manifestare stradala. Politistii au reusit sa-i intimideze pe potentialii protestatari. Ei au retinut si perchezitionat mai multi tineri. Chiar le-au filmat declaratiile si lucrurile personale pe care le carau in buzunare pe propriile camere de luat vederi. Acest lucru face probabil parte din incercarea de a se disculpa a autoritatilor, acuzate de principalul partid de opozitie, dar si de societatea civila, ca au dat dovada de brutalitate si cruzime iesite din comun in timpul manifestatiilor de luni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.