Trish (Gina Philips) si fratele ei mai mic, Darry (Justin Long), isi petrec, ca de obicei, timpul in lungul drum spre casa - ciondanindu-se, insultandu-se reciproc, savurand fiecare moment. Aflandu-se pe un nesfarsit drum de tara, observa in oglinda
Trish (Gina Philips) si fratele ei mai mic, Darry (Justin Long), isi petrec, ca de obicei, timpul in lungul drum spre casa - ciondanindu-se, insultandu-se reciproc, savurand fiecare moment. Aflandu-se pe un nesfarsit drum de tara, observa in oglinda retrovizoare, apropiindu-se, o camioneta veche, cu aspect infiorator.
Camioneta accelereaza brusc, aruncandu-i practic de pe sosea, si, in timp ce trece pe langa ei, Trish si Darry observa placuta veche de inmatriculare pe care scrie "BEATINGU". Revenindu-si din sperietura, isi amintesc de povestea lui Kenny si Darla, doi copii care disparusera pe aceasta portiune de strada cu peste 20 de ani in urma. Pe masura ce se desfasoara povestea, aflam ca s-a gasit masina in care se aflau Continuandu-si drumul, Trish si Darry se apropie de o biserica veche, al carei acoperis este in mod ciudat acoperit de ciori. Acolo se afla si camio-neta. Vad ceva inalt, intunecat, aruncand intr-un canal ceva invelit in ceea ce seamana cu un cearsaf patat de sange. Inspaimantati, pornesc in tromba, rugandu-se sa nu fi fost vazuti. Privesc inapoi, doar pentru a vedea figura care s-a asezat brusc pe acoperis, asemenea unei uriase pasari de prada. In urmatoarea clipa, creatura se afla in camioneta, urmarindu-i indeaproape.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.