Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru 9 noiembrie judecarea cazului Becali, Steaua riscand sa fie depunctata din cauza declaratiilor facute de finantator la adresa clubului CFR Cluj si a arbitrilor Corpodean si Nagy. Dintre cei implicati,

Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru 9 noiembrie judecarea cazului Becali, Steaua riscand sa fie depunctata din cauza declaratiilor facute de finantator la adresa clubului CFR Cluj si a arbitrilor Corpodean si Nagy.

Dintre cei implicati, primul care a ajuns la sediul LPF a fost presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan. ""Astept sa se faca dreptate. Regulamentul asa spune: la prima abatere, trei puncte penalizare, la a doua, sase puncte si tot asa. Personal nu mi-as dori ca Steaua sa fie depunctata, dar nu stiu cum altfel putem sa-l facem pe Gigi Becali sa nu mai faca astfel de declaratii. Poate asa va sti sa se abtina"", a spus oficialul clujean. La un minut dupa ora stabilita pentru inceperea sedintei au sosit si reprezentantii Stelei, directorul executiv, Valeriu Argaseala, si avocatul clubului, Catalin Ciubota. ""Am trecut atatea examene in viata, incat ce emotii sa mai am acum?"", a declarat Argaseala inainte de a intra in sediul LPF. Dupa alte zece minute au sosit si arbitrii Sorin Corpodean si Miklos Nagy, asa ca sedinta putea sa inceapa.

PRESIMTIRE. Audierile au durat aproape doua ore, timp in care partile si-au expus punctul de vedere. Comisia condusa de Viorel Ros nu a luat insa ieri o decizie, amanand verdictul pentru 9 noiembrie, spre nemultumirea lui Iuliu Muresan. ""Sunt nemultumit si cred ca asa o sa fiu si pe 9 noiembrie, cand nu o sa se intample nimic"", a spus presedintele lui CFR la plecare. In schimb, Valeriu Argaseala a declarat ca nu s-a dat un verdict din cauza lipsei probelor: ""Pentru ca Steaua sa fie depunctata, trebuie aduse probe, ceea ce de data aceasta nu s-a intamplat"".

RASPUNS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.