Marti seara, PC a dat un raspuns evaziv acestei cereri a PD, dar motiunea simpla a fost retrasa intrucat o parte din initiatorii ei, respectiv deputatii PSD, si-au retras semnaturile. Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a explicat, mart
Marti seara, PC a dat un raspuns evaziv acestei cereri a PD, dar motiunea simpla a fost retrasa intrucat o parte din initiatorii ei, respectiv deputatii PSD, si-au retras semnaturile. Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a explicat, marti seara, la o emisiune televizata, ca parlamentarii PSD nu pot semna vreo motiune fara acordul conducerii centrale a partidului. "Colegii mei care au semnat astazi motiunea si pe urma si-au retras-o au semnat din proprie initiativa, fara a avea avizul partidului in acest sens. Pentru ca motiunile pe care le depune PSD sunt discutate in Biroul Permanent al partidului, in grupul parlamentar, dupa care semnam sau nu o motiune. (...) Pe de alta parte, PSD nu e la remorca PC sau PRM la asemenea motiuni. Daca cele doua partide nu sunt capabile sa-si adune oamenii ca sa semneze motiunea, nu trebuie sa se carpeasca cu semnatura noastra pe holuri", a spus Hrebenciuc.
Pesedistii, mai apreciati decat conservatorii
Udemeristii si democratii s-au coalizat impotriva conservatorilor, acuzandu-i ca nu au facut gestul politic de a-si retrage motiunea, asa cum au lasat sa se inteleaga cu o seara inainte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.