Relatia de prietenie dintre finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a dat roade. Incepand de ieri, locuitorii capitalei Olteniei se pot bucura de deschiderea hipermarketului PIC. Foarte trist es

Relatia de prietenie dintre finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a dat roade. Incepand de ieri, locuitorii capitalei Olteniei se pot bucura de deschiderea hipermarketului PIC. Foarte trist este faptul ca, inca o data, legea nu s-a respectat, constructia respectivului magazin facandu-se pe un teren aflat in litigiu.

Solomon, speriat de ziarul lui Mititelu
Un mare semn de intrebare se pune in ceea ce priveste acordarea autorizatiei de constructie, cu toate ca, nu de putine ori, oficialitatile locale, prin vocea primarului Antonie Solomon, au fost total impotriva acestui proiect realizat pe o suprafata de 6,5 hectare. „Cel care a cumparat terenul de la S.C. 'Societatea pentru Reconstructia Fotbalului Craiovean>> SRL, este vorba de SC PIC SA, pot sa garantez ca nu va primi sub nici o forma autorizatia de constructie necesara. Nu neg calitatea de cumparator de buna credinta a celor de la PIC, dar nu ne putem permite sa incalcam legea si, pe acel teren, Primaria nu poate acorda vreun aviz de constructie. Am fost instiintati de catre locuitorii localitatii Isalnita sa nu se emita nici un fel de autorizatie de constructie, deoarece pentru aceleasi suprafete au fost facute cereri de reconstituire a dreptului de proprietate“, afirma cu tarie, anul trecut, primarul Antonie Solomon.

Se pare ca Antonie Solomon a preferat sa aiba liniste totala din partea ziarului condus de Adrian Mititelu, in care era „tavalit“ foarte des. Respectivul teren pe care s-a ridicat hipermarketul PIC face parte dintr-o suprafata mult mai mare, de 23,5 hectare, finantatorul Adrian Mititelu cumparand drepturile de succesiune de la o serie de mostenitori de drept, insa titlurile de proprietate nu ar fi fost obtinute nici pana astazi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.