Baiatul in varsta de doi ani al fotbalistului dinamovist Cosmin Pascovici, Dennis, va fi supus unor noi teste medicale la o clinica din Franta, a anuntat conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare, citata de site-ul oficial al gruparii. Copilul
Baiatul in varsta de doi ani al fotbalistului dinamovist Cosmin Pascovici, Dennis, va fi supus unor noi teste medicale la o clinica din Franta, a anuntat conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare, citata de site-ul oficial al gruparii. Copilul fundasului dinamovist a ajuns marti seara in Franta, impreuna cu mama sa, Adina. Pe langa conducatorii "alb-rosiilor", in rezolvarea acestui caz delicat s-a implicat si presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase. Micutul Dennis a fost supus pana acum la trei operatii pe creier pentru indepartarea unei tumori, acestea avand loc in decurs de numai trei saptamani, in Romania. Daca specialistii francezi vor considera ca este necesar sa mai fie facuta inca o interventie chirurgicala pe creier, atunci fiul fotbalistului va fi operat pentru a patra oara intr-o luna de zile. In caz contrar, Dennis Pascovici va fi tinut sub supraveghere medicala si va continua tratamentul. Partenerii de imagine ai clubului Dinamo si-au aratat disponibilitatea de a sprijini financiar acest tratament, a mai mentionat site-ul oficial al echipei din Stefan cel Mare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.