Will Hunting e un tanar cu probleme. Poate pentru ca nu s-a nascut in cartierul potrivit, n-a avut parte de educatia potrivita, de viata potrivita sau poate pentru ca se aprinde repede la manie si isi pierde capul. Si, mai mult ca sigur, toate la un
Will Hunting e un tanar cu probleme. Poate pentru ca nu s-a nascut in cartierul potrivit, n-a avut parte de educatia potrivita, de viata potrivita sau poate pentru ca se aprinde repede la manie si isi pierde capul. Si, mai mult ca sigur, toate la un loc.
Aparent, nu-l deranjeaza faptul ca e un simplu baiat de serviciu care spala coridoarele prestigioasei universitati MIT. Dar e genul care nu refuza nicio provocare... Asa se face ca, intr-o zi, fara sa-l vada nimeni, rezolva pe tabla o problema pe care prof. Lambeau (Stellan Skarsgaard) o alesese ca sa isi incuie studentii. Uluit de solutia gasita si de faptul ca nimeni nu indrazneste sa o revendice, prof. Lambeau se hotaraste sa il gaseasca pe autor. Will Hunting, baiatul care spala pe jos, e de fapt un geniu matematic si, cand il descopera, Lambeau refuza sa-l lase sa se iroseasca. Numai ca Will nu vrea sa fie salvat, dimpotriva, parca face totul sa se autodistruga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.