Consiliul de Supraveghere al Erste Bank a numit un nou coordonator al departamentului de management strategic al riscului. Bernhard Spalt il va inlocui in functia de manager de risc pe Christian Coreth, care va continua sa isi indeplineasca atributii
Consiliul de Supraveghere al Erste Bank a numit un nou coordonator al departamentului de management strategic al riscului. Bernhard Spalt il va inlocui in functia de manager de risc pe Christian Coreth, care va continua sa isi indeplineasca atributiile in Comitetul de supraveghere al BCR si Ceska Sporiletna.
Dupa ce a indeplinit rolul de specialist in drept in domeniul acordurilor de imprumut internationale si restructurarea imprumuturilor pentru clienti importanti, Bernard Spalt s-a transferat la biroul Comitetului Executiv. In 1999, responsabilitatile sale l-au adus in Republica Ceha, unde a preluat gestionarea Departamentului de Restructurare a Imprumuturilor in cadrul Erste Bank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.