Al doilea mare producator de electrocasnice la nivel mondial, compania Electrolux, a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an, un profit inainte de impozitare, excluzand elementele exceptionale de 155,2 milioane dolari, in crestere cu 37% c
Al doilea mare producator de electrocasnice la nivel mondial, compania Electrolux, a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an, un profit inainte de impozitare, excluzand elementele exceptionale de 155,2 milioane dolari, in crestere cu 37% comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Veniturile nete ale companiei au atins pragul de 440 de milioane de coroane suedeze, sau 1,52 coroane suedeze pe actiune, de la nivelul de 0.53 coroane suedeze inregistrat in trimestrul al treilea al anului trecut, informeaza bloomberg.com. "Aceste rezultate financiare sunt foarte bune, tinand cont ca este vorba de o piata foarte competitiva", a declarat Anders Trapp, analist al SEB Enskilda.
Totodata, Electrolux intentioneaza sa plateasca actionarilor dividende suplimentare in valoare de 5,6 miliarde coroane suedeze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.