si comedie, si drama
Maria Lara este apreciata pentru usurinta cu care poate trece de la un registru la altul, de la tragic la comic si apoi la burlesc. Pe 2 noiembrie va fi prezenta la premiera in cinematografele germane a celui mai recen

si comedie, si drama
Maria Lara este apreciata pentru usurinta cu care poate trece de la un registru la altul, de la tragic la comic si apoi la burlesc. Pe 2 noiembrie va fi prezenta la premiera in cinematografele germane a celui mai recent film in care a jucat, "Offset", in regia lui Didi Danquart. Filmul povesteste despre un triunghi amoros care se consuma intr-o tipografie dezafectata din Romania in prag de aderare la Uniunea Europeana. Filmarile au fost facute chiar in Bucurestiul natal. Inginerul german Stefan (interpretat de Felix Clare) se indragosteste de Brandusa, translatoare, rol pe care il joaca Maria Lara. Brandusa il iubeste insa si pe seful ei, Iorga, interpretat de actorul roman Razvan Vasilescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.