Marti s-au disputat primele sapte partide din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei - Timisoreana. N-a fost nici-o mare surpriza! Doar o echipa din esalonul secund, Apulum Alba Iulia, a reusit s-o elimine pe FC Vaslui, dar moldovenii nu alcatuiesc o format
Marti s-au disputat primele sapte partide din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei - Timisoreana. N-a fost nici-o mare surpriza! Doar o echipa din esalonul secund, Apulum Alba Iulia, a reusit s-o elimine pe FC Vaslui, dar moldovenii nu alcatuiesc o formatie redutabila din primul esalon. Nu stiu cum s-o fi impacat Victor Hizo cu o astfel de eliminare, pentru ca el a fost si este un antrenor pe cat de ambitios pe atat de intransigent. De remarcat victoriile la scor al clujenilor lui Bergoli si ale constantenilor de la Farul I. Adversarii au fost efectiv de mana a doua, care nu le-au pus nici o problema divizionarilor A. Trei partide au necesitat insa prelungiri. Era de asteptat ca la Tg. Jiu sa fie un meci echilibrat, doar adversara Pandurilor a fost Jiul. Greu i-a fost insa si echipei lui Dan Petrescu pana s-o elimine pe Juventus Bucuesti din esalonul trei si cum mai spuneam despre isprava celor de la Apulum care au eliminat pe FC Vaslui. In prelungiri, dar au eliminat-o!
In ultima partida de marti, Dinamo Bucuresti (cu multe rezerve) a eliminat pe Farul II cu scorul de 3-1, doua goluri fiind marcate de Ionel Ganea! Deci, nici o mare surpriza in prima zi a Cupei, ele vor veni poate in a doua.

Rezultatele din "16-imile" Cupei Romaniei


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.