Grupul Louis Delahaize, detinatorul lantului de hipermarketuri Cora, va deschide prima unitate din afara Bucurestiului. Noul hipermarket va fi dezvoltat in Cluj-Napoca in urma unor investitii a caror valoare totala se va ridica la 20 milioane euro, i
Grupul Louis Delahaize, detinatorul lantului de hipermarketuri Cora, va deschide prima unitate din afara Bucurestiului. Noul hipermarket va fi dezvoltat in Cluj-Napoca in urma unor investitii a caror valoare totala se va ridica la 20 milioane euro, informeaza un comunicat al companiei. Primul Cora din provincie va avea o suprafata totala de peste 20.000 mp, din care aria de vanzare va detine 9.000 mp, iar parcarea va avea o capacitate de 1.200 de locuri. Lucrarile la constructia hipermarketului din Cluj au debutat anul acesta, de la inceputul lunii martie, deschiderea acestuia creand peste 650 de locuri de munca.
Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international de retail Louis Delhaize, din care fac parte si alte tipuri de magazine. Cifra de afaceri a grupului Louis Delhaize a depasit, in 2005, 10 miliarde euro. Compania Cora cuprinde in prezent peste 80 de hipermarketuri in Franta, Luxemburg, Belgia, Ungaria, Antile si Romania, transmite Rompres.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.