Carti de economie, informatica, medicina, psihologie, business, carti pentru copii tiparite sau in format electronic, manuale scolare, CD-uri si casete audio, cu reducere de 30 pana la 50%, se gasesc zilele acestea la targul Kilipirim de la Sala Dall
Carti de economie, informatica, medicina, psihologie, business, carti pentru copii tiparite sau in format electronic, manuale scolare, CD-uri si casete audio, cu reducere de 30 pana la 50%, se gasesc zilele acestea la targul Kilipirim de la Sala Dalles.
Edituri renumite au adus titluri cunoscute pe care le vand la un pret mult mai mic decat cel practicat, de obicei, in librarii. Un volum din Istoria Universala a lui Larousse costa cu 10 RON mai putin, Micul Dictionar Enciclopedic nu mai este 875 RON, ci 620 RON, iar Istoria Artei a lui Larousse costa de la 650 la 530 RON. Carti apartinand literaturii ruse, americane sau germane au si ele discount semnificativ.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.