Luni seara, in sala Ateneului Roman a fost sarbatorit Regele Mihai, prin proiectarea unui film omagial la care au asistat neasteptat de multi oameni de stiinta si cultura, oameni apartinand vietii politice sau economice si foarte multi tineri. Intere
Luni seara, in sala Ateneului Roman a fost sarbatorit Regele Mihai, prin proiectarea unui film omagial la care au asistat neasteptat de multi oameni de stiinta si cultura, oameni apartinand vietii politice sau economice si foarte multi tineri. Interesanta si semnificativa a fost prezenta unor oameni care nu de mult se manifestau ca anti-regalisti violenti. De asemenea, am fost placut surprins sa vad in loja, alaturi de ultimul nostru monarh, pe primul ministru, ministrul Culturii si chiar pe fostul presedinte Ion Iliescu, care s-au ridicat in picioare cand s-a intonat Imnul Regal al Romaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.