Relatia dintre dansatorul si coregraful Cornel Pasat, ex-Flamingo Boys, actual lider al grupului Sangria, si Oana, fata cea mica a lui Petre Roman, a fost una indelung mediatizata. A durat ani buni si toata lumea spera sa se finalizeze intr-o casator
Relatia dintre dansatorul si coregraful Cornel Pasat, ex-Flamingo Boys, actual lider al grupului Sangria, si Oana, fata cea mica a lui Petre Roman, a fost una indelung mediatizata. A durat ani buni si toata lumea spera sa se finalizeze intr-o casatorie, pentru ca cei doi pareau un cuplu potrivit. Dupa despartire, atat el, cat si ea nu au mai avut nici o relatie serioasa, iar comentariile unuia la adresa celuilalt au fost, contrar obiceiurilor, foarte frumoase. Au ramas buni prieteni, anumite sentimente care i-au legat parand ca n-au disparut de tot si ca pot fi reinviate. O dovada in plus este faptul ca, de curand, la o lansare a unei firme de cosmetice, Cornel Pasat a stat in permanenta langa Oana si a conversat mult cu ea, parand ca nu-l mai intereseaza nimic din jur. Nici ea n-a ramas indiferenta, vazandu-se pe chipul ei ca prezenta lui ii face placere. Sa fie vorba de o impacare?.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.