Presa spaniola de ieri a salutat victoria Realului in Ghencea, luand peste picior pe Steaua pentru prestatia ei modesta. "Victorie balsamica pentru Madrid la Bucuresti, inainte de vizita Barcelonei, care o apropie de optimi. De 20 de ani Steaua deven
Presa spaniola de ieri a salutat victoria Realului in Ghencea, luand peste picior pe Steaua pentru prestatia ei modesta. "Victorie balsamica pentru Madrid la Bucuresti, inainte de vizita Barcelonei, care o apropie de optimi. De 20 de ani Steaua devenise simpatica madrilenilor pentru victoria obtinuta la Sevilla in fata Barcei, in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Romanii i-au facut din nou o bucurie unui Real Madrid ingrijorat si au demonstrat ca pot fi prieteni generosi facilitandu-le <<albilor>> misiunea de a-si spala o parte din pacate", a notat "El Mundo Deportivo". Apoi trece la comentarii rautacioase: "Cu o aparare si un portar de curtea scolii, Steaua a fost o prada usoara pentru Real Madrid". Sport, ziarul de "casa" al lui FC Barcelona, a scris ca "Real Madrid depaseste criza invingand o Steaua foarte slaba". "Real Madrid a trecut fara probleme de o echipa Steaua care a aratat tot timpul un nivel foarte scazut. Albii au trecut cu brio examenul de pe teren roman. Scorul final, 1-4, a reflectat in mod fidel situatia din teren", a consemnat Sport. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.