Cosmin Olaroiu a declarat dupa meciul de marti seara ca Steaua ar fi avut o alta evolutie in Liga Campionilor daca in teren s-ar fi aflat Radoi si V. Iacob, ambii indisponibili din cauza unor accidentari. "Este clar ca nu toti jucatorii sunt pregatit
Cosmin Olaroiu a declarat dupa meciul de marti seara ca Steaua ar fi avut o alta evolutie in Liga Campionilor daca in teren s-ar fi aflat Radoi si V. Iacob, ambii indisponibili din cauza unor accidentari. "Este clar ca nu toti jucatorii sunt pregatiti pentru acest nivel. Radoi si Iacob sunt doi jucatori importanti, cu ei in teren ar fi fost altceva. Dar acestia suntem, trebuie sa ne descurcam cu ce exista in momentul de fata. V-am spus ca este o competitie la care participam pentru prima oara, la care vom reusi sa ne dam seama de nivelul la care suntem, ce jucatori pot face fata. Nu avem multe solutii in momentul de fata, chiar a trebuit sa jucam cu Real Madrid cu jumatate din echipa de baza", a spus Olaroiu. Acesta a precizat ca Real din meciul de marti seara a fost diferit de cel din partida cu Getafe, din campionat. "Ma asteptam sa intalnim o echipa agresiva. In Liga Campionilor exista alta determinare. Am inceput cu entuziasm, dar am facut acea greseala la primul gol si toate visele noastre s-au naruit. Am intalnit o echipa superioara, a avut o viteza in plus, si nu am reusit sa tinem pasul in toate momentele", a spus Olaroiu, care a mentionat ca regreta faptul ca Steaua nu a avut aceeasi evolutie ca in repriza secunda. Dorin Goian a declarat ca spera ca Steaua sa lupte pentru locul trei in grupa E a Ligii Campionilor, deoarece primele doua locuri sunt deja adjudecate de Lyon si Real. "Ne-am dorit enorm un rezultat bun, cu o astfel de ocazie nu te intalnesti de multe ori in cariera. Dar, au fost mai buni ca noi. Sper sa ne batem pentru locul trei, pentru ca eu cred ca echipele de pe primele doua locuri deja se stiu. Sper sa mergem in Cupa UEFA", a spus fundasul stelist. La randul sau, Banel Nicolita a recunoscut ca Real a jucat mai bine marti seara. "Este adevarat am primit foarte multe goluri acasa, dar acesta este fotbalul. Se poate spune si ca asta este diferenta dintre Est si Vest. Sper sa revenim anul viitor in Liga Campionilor si sa facem mai mult. Este o veste buna ca a batut Lyon la Kiev. Cu Dinamo ne batem pentru locul trei in grupa", a spus Nicolita. Valentin Badea a declarat ca dedica golul pe care l-a reusit publicului prezent pe stadionul din Ghencea. "Publicul a fost exemplar, dedic golul suporterilor, pentru ca am fost impresionat. Acest gol este important doar pentru moralul meu. Este adevarat ca am fost fericit si m-am simtit implinit, totusi cred ca golurile din meciul cu Standard au fost cele mai importante pentru mine, pentru ca au ajutat intr-adevar echipa", a spus Badea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.