Dorinel Munteanu, managerul general al lui FC Arges, a anuntat ca doreste arbitri straini la meciul din deplasare cu fosta sa echipa, CFR Cluj, programat sambata, de la ora 14, in etapa a 12-a a Ligii I. "Vreau arbitri straini la meciul cu CFR. Am av
Dorinel Munteanu, managerul general al lui FC Arges, a anuntat ca doreste arbitri straini la meciul din deplasare cu fosta sa echipa, CFR Cluj, programat sambata, de la ora 14, in etapa a 12-a a Ligii I. "Vreau arbitri straini la meciul cu CFR. Am avut probleme in ultimul timp, tocmai cand eram la Cluj", a spus Munteanu, care a demisionat in urma cu doua saptamani de la conducerea tehnica a gruparii ardelene pentru a prelua pe FC Arges. In urma demisiei lui Munteanu, intre acesta si CFR s-a nascut un litigiu legat de achitarea clauzei de reziliere a contractului, astfel ca fostul international roman ocupa la FC Arges functia de manager general, neavand voie sa semneze un contract de antrenor pana la solutionarea acestei situatii. Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, este de acord cu solicitarea lui Munteanu. "In sfarsit sunt si eu de acord cu Munteanu. Ma raliez total cererii sale", a afirmat Muresan, care l-a atacat in repetate randuri pe Munteanu dupa ce acesta a demisionat de la Cluj. Altfel, Munteanu a mai declarat ca nu este deranjat de manifestarile ostile ale suporterilor pitesteni, subliniind insa ca acestia ar trebui sa aiba mai multa rabdare cu echipa pentru ca situatia sa poata fi indreptata. "Pe mine nu ma deranjeaza manifestarile suporterilor. Le inteleg supararea si sunt liberi sa faca ce vor, dar cred ca ar trebui sa dea dovada de mai multa clemeta si vor vedea ca vom indrepta situatia", a declarat Munteanu la finalul sedintei de pregatire de luni seara, cand a avut si o discutie cu mai multi reprezentanti ai galeriei pitestene. Galeria lui FC Arges a blocat luni dupa-amiaza accesul jucatorilor in incinta Stadionului "Nicolae Dobrin", unde era programat un antrenament, ferecand cu un lacat poarta principala de acces in arena. Galeria a dorit sa protesteze astfel fata de rezultatele si evolutia slaba a echipei, care dupa 11 etape ocupa locul 18, ultimul, in clasament, cu o singura victorie, obtinuta in prima etapa, cu Jiul Petrosani, si zece infrangeri. Fanii au afisat un banner cu mesajul "Stop! Aici se munceste". Jandarmii si oamenii de ordine de la arena din Pitesti au incercat sa sparga lacatul, insa nu au reusit, astfel ca fotbalistii au intrat in stadion pe o poarta secundara pentru a ajunge la antrenamentul programat la ora 16. Liderul galeriei pitestene, Florin Dobre, i-a oferit capitanului Alin Chita o lanterna rosie cu mesajul "Sa va fie rusine! Sunteti lanterna rosie a campionatului, rusinea tarii!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.