Pugilistul constantean Ionut Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, a fost ranit, ieri, intr-un accident rutier petrecut la intrarea in localitatea Ovidiu. Accidentul a avut loc in jurul orei 13.30, conform primelor ce
Pugilistul constantean Ionut Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, a fost ranit, ieri, intr-un accident rutier petrecut la intrarea in localitatea Ovidiu. Accidentul a avut loc in jurul orei 13.30, conform primelor cercetari, din cauza vitezei. Boxerul, in varsta de 22 de ani, se afla la volanul autoturismului personal BMW inmatirculat in Constanta, cand, la intrarea in orasul Ovidiu, a pierdut controlul directiei, iar masina a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de o autoutilitara Dacia 1307, condusa regulamentar de Nicolae Gheorghe, de 43 de ani.
In urma impactului, ambii conducatori auto au fost raniti, Ionut Gheorghe avand leziuni la cap si torace, iar soferul Daciei la cap. De asemenea, pasagera din Dacie, Daniela Gheorghe, in varsta de 36 de ani, a suferit rani grave. Pentru scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate ale masinii a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. Femeia, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, a fost internata la Spitalul de Urgenta Constanta in stare de coma de gradul III. In schimb, pasagera din masina condusa de sportivul Ionut Gheorghe, Mariana Marin, in varsta de 46 de ani, a scapat cu rani usoare, la fel ca si cealalta femeie aflata in autoturismul pugilistului.
Ionut Gheorghe, campion national la box, a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena si la Campionatele Europene de la Plovdiv. Pugilistul a mai fost protagonistul unui alt incident in luna iunie, atunci cand a fost injunghiat, in statiunea Mamaia, unde se afla impreuna cu fratii sai, sarbatorind castigarea Centurii de Aur la categoria 64 de kilograme. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.